Home Receptai Desertai Bananų vyniotinis be miltų: nepaprastai skanu!

Bananų vyniotinis be miltų: nepaprastai skanu!

0
Bananų vyniotinis be miltų: nepaprastai skanu!

Šį desertą paruošite be miltų!

Bananų vyniotinį ruošiu šeimos šventėms ir draugų susibūrimams: šis desertas nuo stalo visada dingsta pirmas.

Paruošti desertą yra labai paprasta. Nepažįstu nė vieno žmogaus, kuriam nepatiktų šis desertas.

Jums reikės:

  • 5 kiaušinių
  • 5 valg. š. cukraus
  • 5 valg. š. maltų riešutų

Kremui:

Du kremo variantai:

1.

  • 700 ml pieno
  • 3 valg. š. medaus (arba 5 valg. š. granuliuoto cukraus)
  • 2 pakuočių šokoladinio pudingo
  • 250 g sviesto
  • 1 arb. š. vanilės kvapiosios medžiagos (arba pakelio vanilinio cukraus)

2.

  • 1 pakelio vanilino pudingo
  • 400 ml pieno
  • 1 pakuotės grietinėlės
  • 250 g maskarponės
  • Cukraus (pagal skonį)

Taip pat reikės:

  • 4 bananų
  • Plaktos grietinėlės (nebūtina)
  • Šokolado drožlių (nebūtina
  • Smulkintų riešutų (nebūtina)

Kaip gaminti?

Kiaušinius išplakite su cukrumi iki putų.

Įmaišykite smulkintus riešutus. Taip pat galite įmaišyti šiek tiek kakavos.

Paruoštą tešlą sluoksniuokite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

Pašaukite į įkaitintą orkaitę.

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje iki auksinės spalvos.

Iškepusią tešlą susukite ir atvėsinkite.

Kremo variantas Nr. 1: iš pieno, pudingo miltelių ir cukraus (arba medaus) išvirkite tirštą pudingą.

Leiskite atvėsti ir įmaišykite išplaktą sviestą.

Kremo variantas Nr. 2: išplakite pieną su pudingo milteliais.

Grietinėlę sumaišykite su maskarpone ir pagal skonį pasaldinkite. Sumaišykite su pieno ir pudingo mišiniu.

Ant atvėsusios tešlos sluoksniuokite kremą, o ant kraštų išdėliokite nesmulkintus bananus.

Tešlą šiek tiek paspauskite, o galus užlenkite ir užspauskite.

Pyrago viršų galite papuošti plakta grietinėle, šokolado drožlėmis, riešutais ar bananų griežinėliais.

Skanaus!