Šiandien norėčiau pasidalinti su jumis vienu nuostabiu receptu.
Jeigu naudosite šį receptą, jūsų kepama mėsa bus labai sultinga ir skani.
Ingredientai:
1 kg mėsos;
4 kiaušiniai;
2 virtuviniai šaukštai garstyčių;
1 valgomasis šaukštas krakmolo;
2 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus;
2 arbatiniai šaukšteliai druskos (galite dėti ir mažiau, pagal skonį);
pipirai (pagal skonį).
Kaip gaminti?
Sumaišykite prieskonius, garstyčias, kiaušinius, krakmolą ir aliejų.
Nupjaukite nuo mėsos riebalus, tada supjaustykite reikiamo dydžio gabaliukais.
Įdėkite mėsą į mišinį ir gerai sumaišykite.
Mėsą šiame marinate šaldytuve galite laikyti ir porą dienų, bet patariame laikyti kelias valandas.
Išėmę mėsą kepkite keptuvėje, kol gražiai apskrus.
Skanaus!