Blynus mėgsta ir vaikai, ir suaugusieji. Nepriklausomai nuo to, ar jie yra sausi, ar saldūs, jų skonis visada yra nuostabus. Pristatysime blynų be gazuoto vandens receptą! Tiesa, jums reikės vieno specialaus ingrediento. Blynai – puikus patiekalas skaniems pusryčiams. Jie beveik tirpsta burnoje. Gaminkite juos pagal mūsų receptą ir daugiau niekada nenorėsite jokių kitų blynų.
Kaip juos pasigaminti?
Blynai puikiai tinka ne tik vaikams. Juos galima valgyti su uogiene ar šokoladu, kaip tik norite. Yra tūkstančiai galimybių pasigaminti įdarą, viskas pirmiausia priklauso nuo mūsų pageidavimų ir kūrybiškumo. Esmė – ne tik įdaras, bet ir gerai padaryta tešla, kurios dėka jie bus purūs ir skanūs. Taip pat svarbu, kad kepant jie nesuirtų. Kai kurie juos gamina įpylę šiek tiek pieno ir gazuoto vandens, mes turime visiškai kitokį receptą su slaptu ingredientu. Blynai bus gležni ir tirps burnoje. Atrodo, kad tradicinio recepto patobulinti nebeįmanoma. Įrodysime, kad tai galima padaryti.
Reikės:
- 1 puodelio kvietinių miltų;
- 2 kiaušinių;
- 1 puodelio pieno;
- 3/4 puodelio vandens;
- žiupsnelio druskos;
- 3 šaukštų sviesto arba augalinio aliejaus.
Sumaišykite ingredientus iki vientisos masės. Prieš kepdami įkaitinkite keptuvę. Paruošę tešlą įpilkite karšto vandens! Tai yra slaptas ingredientas, dėl kurio blynai būna labai purūs. Karštą vandenį reikia greitai sumaišyti su kitais ingredientais ir nedelsiant pradėti kepti. Atminkite, kad galima pilti tik karštą vandenį, verdančio vandens pilti negalima. Iškepus blynus belieka įdėti mėgstamą įdarą. Garantuojame, kad vos tik paragavę artimieji apsidžiaugs ir visada paprašys dar blynų, tad nespėsite jų kepti. Šis receptas taps jūsų mėgstamiausiu.