Kiekvienas žino, kokie skanūs pyragaičiai, kuriuose yra migdolų ir kriaušių.
Šiandien mes paruošėme jums skanaus kriaušių pyrago su migdolais receptą.
Pasirodo, karštomis vasaros dienomis šis pyragas tikra palaima.
Kriaušių su migdolais pyragas bus puikus desertas vakare prie arbatos!
Ingredientai:
Kvietiniai miltai – 150 g;
Cukrus – 125 g;
Kiaušiniai – 2 vnt.;
Sviestas – 150g;
Migdolai – 100 g;
Kriaušės – 3 vnt.;
Vanilinis cukrus – 10 g;
Kepimo milteliai – 1 šaukštelis.
Gaminimas:
Supilkite riešutus į karštą keptuvę ir pakepinkite.
Tada supilkite į maišytuvą ir sumalkite iki miltų.
Išplakite kiaušinius giliame dubenyje, sudėkite cukrų ir išmaišykite.
Supilkite kambario temperatūros sviestą ir sumaišykite.
Supilkite riešutų miltus, kvietinius miltus su kepimo milteliais ir sumaišykite.
Dvi kriaušes supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į tešlą. Viską gerai išmaišykite.
Kepimo formą ištepkite aliejumi ir supilkite į ją tešlą.
Likusią kriaušę supjaustykite griežinėliais. Kiekvieną gabalėlį pamirkykite į vanilinį cukrų ir padėkite ant tešlos viršaus.
Įkaitinkite orkaitę iki 160°C temperatūros ir nustatykite, kad pyragas keptų 60-80 minučių.
Skanaus!