Home Receptai Tiesiog suberkite miltus į verdantį vandenį ir užmaišykite tešlą: tikras skanumėlis!

Tiesiog suberkite miltus į verdantį vandenį ir užmaišykite tešlą: tikras skanumėlis!

0
Tiesiog suberkite miltus į verdantį vandenį ir užmaišykite tešlą: tikras skanumėlis!

Tikrai verta pabandyti išsikepti šiuos originalius ir labai skanius pyragaičius.

Tešla paruošiama vos per kelias akimirkas, o patiekalo skonis yra tikrai ypatingas.

Išbandykite ir įsitikinkite patys!

Jums reikės:

  • 600 ml vandens
  • 2 šaukštų aliejaus + 1 šaukšto aliejaus tešlai aptepti
  • 1 arb. š. druskos
  • 2 stiklinių miltų

Įdarui:

  • 1 pakelio neriebios varškės
  • 1 nedidelio svogūno
  • kapotų petražolių
  • čili pipirų (nebūtina)

Kaip gaminti?

Į puodą supilkite vandenį ir leiskite užvirti.

Kai pasirodys burbuliukai, įpilkite aliejaus, įberkite  druskos ir įmaišykite miltus.

Maišykite, kol tešla taps vienalytė.

Tešlą perkelkite ant darbinio paviršiaus ir leiskite atvėsti.

Ant tešlos užpilkite šaukštą aliejaus ir patrinkite.

Kočiokite tešlą 1-2 minutes.

Sudėkite į dubenį, uždenkite medvilniniu audiniu ir palikite 5 minutes pastovėti.

Varškę sudėkite į atskirą dubenį ir sumaišykite su visais įdarui skirtais ingredientais.

Iš tešlos formuokite maždaug tokio paties dydžio skritulius.

Užpildykite įdaru.

Užlankstykite kraštus.

Įdarą galite keisti pagal savo skonį, ir visada pagaminsite vis kitokį patiekalą.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų.

Kepkite pyragėlius iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos ir patiekite.

Skanaus!