Šis receptas tikrai patiks visiems, kurie mėgsta kreminio saldumo ir vaisių aromato derinį.
Siūlome jums paprastą būdą pasigaminti gardų desertą iš kondensuoto pieno, braškių ir varškės.
Jums reikės:
- 250 g sausainių
- 100 g sviesto
- 2 šaukštų kondensuoto pieno
- 350 g varškės
- 250 g grietinės
- 130 g cukraus
- 10 g vanilinio cukraus
- 15 g želatinos
- 300 ml vandens
- 350 g braškių
- 20 g braškių želė
- 400 ml vandens
Kaip gaminti?
Sulaužykite sausainius ir suberkite į dubenį.
Virtuviniu kombainu sutrinkite juos į miltelius.
Puode ištirpinkite sviestą.
Į dubenį su sausainių milteliais supilkite sviestą.
Įpilkite kondensuoto pieno ir išmaišykite.
Tešlą supilkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo formos dugno ir prispauskite stikline.
Į dubenį supilkite želatiną.
Užpilkite vandeniu, išmaišykite ir palaukite, kol išbrinks.
Į atskirą gilų dubenį įdėkite varškės.
Įdėkite grietinės, cukraus, vanilinio cukraus ir gerai išmaišykite.
Grietinę išplakite rankiniu mikseriu.
Supilkite išbrinkusią želatiną ir išmaišykite.
Supilkite varškės mišinį į kepimo formą.
3 valandas palaikykite šaldytuve.
Į nedidelį dubenį supilkite braškių želė ir užpilkite vandeniu.
Išmaišykite ir palikite 10 minučių pastovėti.
Braškes perpjaukite per pusę ir sudėkite į kepimo formą.
Galiausiai supilkite braškių želatiną.
Desertą 3-4 valandas palaikykite šaldytuve.
Galite patiekti.
Skanaus!