Namuose paruoškite minkštus ir neįtikėtinai skanius obuolių pyragėlius. Mūsų vaikai juos labai mėgsta ir beveik kasdien prašo šio saldaus skanumyno užkandžiams.
Skanių obuolių pyragėlių receptas iš „Youtube“ kanalo.
Jums reikės:
- 1 obuolio
- 1 kiaušinio
- 3 valgomųjų šaukštų cukraus
- vanilinio cukraus
- 3 šaukštų augalinio aliejaus
- 200 g balto jogurto
- 350 g miltų
- žiupsnelio druskos
- 50 ml pieno
- 7 g kepimo miltelių
- augalinio aliejaus
Papuošimui:
- cukraus
- cinamono
Gaminimo eiga:
Nulupkite obuolį, pašalinkite kotelį ir šerdį.
Tada supjaustykite jį mažais kubeliais.
Į gilų dubenį įmuškite kiaušinį.
Tada suberkite cukrų ir vanilinį cukrų.
Supilkite aliejų, suberkite druską ir išmaišykite plaktuvu.
Sudėkite jogurtą ir gerai išplakite.
Į išplaktą masę sudėkite obuolius ir išmaišykite.
Supilkite pieną ir viską išmaišykite.
Palaipsniui į mišinį per sietelį persijokite miltus ir kepimo miltelius.
Kruopščiai išmaišykite mentele.
Tešlą išminkykite rankomis.
Aliejumi pateptomis rankomis suformuokite iš tešlos pailgos formos nedidelius pyragėlius.
Padėkite ritinėlius ant miltais pabarstyto kieto paviršiaus.
Keptuvėje įkaitinkite daugiau aliejaus.
Į karštą aliejų dėkite suktinukus.
Ir kepkite juos iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
Paruoštus suktinukus sudėkite ant popierine servetėle išklotos lėkštės.
Dubenėlyje sumaišykite cukrų su cinamonu.
Kruopščiai apvoliokite suktinukus cukruje.
Galite patiekite saldų skanėstą.
Mėgaukitės!