Sekmadienis, 24 lapkričio, 2024

Naujausi

Mitybos specialistai atsako į klausimą, ar koldūnus valgyti sveika

Daugelis mano, kad koldūnai nėra sveikas maistas, todėl ir juos valgyti reikėtų kuo rečiau. Tačiau ar tikrai koldūnai yra kenksmingi sveikatai? O, galbūt, jie gali tapti ir naudinga mitybos dalimi?

Mitybos specialistai atsako, į ką atkreipti dėmesį renkantis koldūnus ir kaip juos gaminti namuose.

Svarbiausia – koldūnų sudėtis

Pirkdami koldūnus parduotuvėje, dauguma žmonių atkreipia dėmesį tik į jų kainą, tačiau verta patikrinti ir koldūnų sudedamąsias dalis, nes gamintojai privalo nurodyti produktus, iš kurių patiekalas yra pagamintas.

Kai kurie įsitikinę, kad nurodyta sudėtis ant pakuotės yra klaidinga, tačiau svarbu suprasti, kad gamintojams meluoti apie produktų sudėti yra draudžiama, todėl baimintis nereikėtų.

Mitybos specialistai rekomenduoja rinktis koldūnus, pagamintus iš liesos mėsos. Geriausia mėsa koldūnams yra paukštiena arba jautiena. Jei koldūnai gaminami namuose ir yra naudojami aukštos kokybės produktai – galite naudoti bet kokią mėsą.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Įmaišykite į vandenį šį 1 ingredientą: kojinės bus sniego baltumo net ir be baliklio

Išskalbti susipurvinusias baltas kojines yra tikrai nelengva. Net ir tada, jei šios kojinės būna ilgai mirkomos vandenyje, rezultatas ne visada yra būtent toks, kokio...

Mano anytos plytelės švyti. Ji jas valo tik dviem būdais

Ar norite, kad jūsų plytelės spindėtų kaip veidrodis, bet nežinote, kaip jas valyti, kad pasiektumėte šį efektą? Šį metodą man atskleidė mano anyta, kuri...
---