Penktadienis, 22 lapkričio, 2024

Naujausi

Geriausias kremas pyragams ir desertų dekoravimui: puikiai išsilaiko, o paruošimas – labai paprastas!

Jei ieškojote geriausio kremo desertams puošti, jį ką tik radote! Jis taip pat tinka glajui ir yra labai lengvai paruošiamas. Šį puikų receptą radome internete.

Jums reikės:

  • 125 g sviesto
  • 200 g cukraus pudros
  • 3 valgomųjų šaukštų pieno

Darbo eiga:

Sviestą iš šaldytuvo išimkite iš anksto, kad suminkštėtų.

Suminkštėjusį sviestą sumaišykite su persijota cukraus pudra.

Tada supilkite pieną.

Viską kruopščiai išsukite.

Štai ir viskas!

Labai paprastas kremas, su kuriuo desertus puošti galėsite kaip patyręs profesionalas!

Linkime jums kuo geriausios sėkmės.

Kremas puikiai tinka ir dekoravimui, ir įdarui.

Jis labai skanus ir su juo lengva dirbti!

Tai dar ne viskas! Daugiau greitų kremų receptų

Grietinėlės kremas be plakimo

Jums reikės:

  • 1 indelio plakamosios grietinėlės (iš viso 750 ml)
  • 2 skardinių mandarinų kompoto (vaisių ir sulčių)
  • 2 pudingo, kurio nereikia virti, pakelių

Gaminimo eiga:

Į sandarų indelį supilkite grietinėlę, sudėkite mandarinų kompotą ir sultis (vaisius galite supjaustyti mažesniais gabalėliais). Taip pat sudėkite pudingo miltelius.

Uždarykite ir kratykite apie 1-2 minutes, kol susidarys tiršta masė.

Mišinį sluoksniuokite ant pyrago arba dėkite į stiklines, arba ant sviestinių sausainių ar valgykite (kaip nekeptą desertą).

Padėkite į šaldytuvą ir mėgaukitės!

Švelnus vaisinis kremas

Jums reikės:

  • 250 g vaisių (mėlynių, gervuogių, aviečių, braškių…)
  • 300 g minkštos varškės (arba kreminio sūrio)
  • 1 valgomojo šaukšto citrinos sulčių
  • Medaus – pagal skonį (arba cukraus pudros)
  • 250 ml plakamos grietinėlės 33%
  • 300 ml vaisių sulčių
  • 1 valgomojo šaukšto želatinos

Gaminimo eiga:

Sudėkite nuplautas ir nusausintas uogas, varškę, medų ir citrinos sultis į trintuvą. Sumaišykite iki vientisos masės.

Išplakite grietinėlę iki standžių putų ir įmaišykite į varškės masę.

Palikite želatiną išbrinkti vaisių sultyse, tada kaitinkite, kad ištirptų – neužvirkite. Leiskite jai šiek tiek atvėsti ir įmaišykite į grietinėlės ir varškės kremą.

Greitai paruošiamas karamelinis kremas

Jums reikės:

  • 350 g minkštos varškės
  • 175 g minkšto sviesto
  • 70 g cukraus pudros
  • 65 g kondensuoto pieno
  • 1 arbatinio šaukštelio vanilės aromato
  • Mėgstamo likerio, konjako ar romo

Gaminimo eiga:

Išsukite minkštą sviestą su cukraus pudra iki purios masės, tada pamažu, nuolat maišydami, į sviesto mišinį įmaišykite virtą karamelę. Galiausiai įmaišykite vanilės aromatą ir mėgstamą likerį.

Varškę, kuri taip pat turėtų būti kambario temperatūros, atsargiai įmaišykite į sviesto ir karamelės mišinį. Atsargiai maišykite, kad išliktų puri konsistencija.

Šiuo kremu galite pertepti tortus, pyragus, pyragaičius arba patiekti vieną, pavyzdžiui, su šviežiais vaisiais.

Pudingo kremas iš kiaušinių trynių

Jums reikės:

  • 500 ml pieno
  • 200 g cukraus
  • 1 arbatinio šaukštelio vanilės aromato (galima pakeisti vaniliniu cukrumi)
  • 50 g paprastų miltų
  • 4 kiaušinių trynių

Gaminimo eiga:

Išplakite kiaušinių trynius su cukrumi, vanile ir miltais iki vientisos masės. Pieną užkaiskite ir užvirinkite. Į verdantį pieną supilkite kiaušinių masę ir nuolat maišydami virkite ant silpnos ugnies, kol sutirštės. Į atvėsusį kremą galima įmaišyti grietinės, sviesto, kokosų ar kitų ingredientų pagal skonį.

5 minučių kremas iš buteliuko

Jums reikės:

  • 90 ml atšaldytos tirpiosios kavos (galima naudoti ir kapučino).
  • 90 g cukraus pudros
  • 500 ml plakamos grietinėlės

Papuošimui:

  • 1 valgomojo šaukšto „Nutella“ (arba lazdyno riešutų kremo)
  • Kakavos miltelių

Gaminimo eiga:

Sumaišykite šaltą kavą su cukrumi, kad cukrus ištirptų. Supilkite į butelį, įpilkite grietinėlę, uždarykite butelį ir purtykite 3-5 min.)

Kremą galite naudoti iš karto, tačiau galite įdėti į šaldytuvą 20 min. kad jis tinkamai atšaltų. Tai puiki idėja, pavyzdžiui, atostogaujant.

Taip pat galite ant stiklinės dugno įdėti 1 valgomąjį šaukštą „Nutella“ kremo, tada sudėti kremą ir papuošti kakava.

Universalus sviestinis kremas

Jums reikės:

  • 250 g sviesto
  • 4 kiaušinių trynių
  • 150 g cukraus
  • 1 arbatinio šaukštelio vanilės aromato
  • 100 g cukraus pudros

Gaminimo eiga:

Išplakite kiaušinių trynius su cukrumi garų vonelėje iki tirštos masės. Nukelkite nuo ugnies, palikite atvėsti.

Tuo tarpu atskirame dubenyje išsukite minkštą sviestą su cukraus pudra. Į šį mišinį palaipsniui įmaišykite kiaušinių trynių masę.

Įmaišykite vanilės aromatą ir plakite rankiniu plaktuvu, kad masė taptų purios, kreminės konsistencijos. Sluoksniuokite kremą ant atvėsusių pyragaičių ar pyragaičių.

Šokoladinis kremas!

Jums reikės:

  • 3 plakamos grietinėlės indelių (250 g, 33%)
  • trijų šokolado batonėlių (arba dviejų baltojo šokolado batonėlių)

Gaminimo eiga:

Šį kremą taip pat galite gaminti su baltuoju šokoladu ar kitu mėgstamu šokoladu. Baltam kremui reikės balto šokolado. Sudėkite grietinėlę į puodą ir leiskite užvirti. Kol ji kaitinama, sudėkite smulkintus šokoladinius saldainius (arba šokoladą) ir nuolat maišydami užvirkite. Tada palikite mišinį šaldytuve iki kitos dienos – rekomenduojama mažiausiai 12 valandų. Kitą dieną plakite, kol taps tirštas. Naudokite pyragams, sausainiams, desertams ir pan. Kremas tikrai skanus!

Manų kruopų kremas

Jums reikės:

  • 2 puodelių pieno
  • 4 valgomųjų šaukštų manų kruopų
  • 2 ir ½ valgomųjų šaukštų cukraus
  • 100 g sviesto
  • 1 pakelio vanilinio cukraus
  • 1 kiaušinio trynio

Gaminimo eiga:

Išmaišykite manų kruopas su 1 arbatiniu šaukšteliu cukraus, įpilkite šiek tiek pieno. Likusį pieną su 1 šaukštu vanilinio cukraus užkaiskite ant ugnies. Kai užvirs, įmaišykite manų kruopas ir nuolat maišydami virkite iki tirštos košės.

Kiaušinio trynį su likusiu cukrumi perpilkite į dubenį ir virdami maišykite, kol masė sutirštės. Leiskite šiek tiek atvėsti ir įmaišykite sviestą. Į mišinį po šaukštelį įmaišykite atvėsusią manų košę, kad gautųsi puri kremo konsistencija.

Kavos kremas

Jums reikės:

  • 250 g maskarponės
  • 250 ml plakamos grietinėlės
  • 80 g cukraus pudros
  • 2 šaukštų tirpios kavos
  • 2 šaukštų vandens

Gaminimo eiga:

Sumaišykite maskarponę, plaktą grietinėlę ir 2 šaukštuose karšto vandens ištirpintą tirpią kavą. Suberkite cukraus pudrą ir plakite, kol gausite vientisą kremą. Vaikams vietoj kavos galite naudoti kakavos arba kapučino miltelius.

Kondensuoto pieno ir likerio kremas

Jums reikės:

  • 1 skardinės sutirštinto pieno – išvirto
  • 250 g minkšto sviesto
  • 40-50 ml mėgstamo likerio

Gaminimo eiga:

Išmaišykite sviestą su virtu sutirštintu pienu iki vientisos masės ir palaipsniui įmaišykite mėgstamą likerį. Palikite atvėsti ir galite naudoti pyragams ar desertams ruošti.

Varškės kremas

Jums reikės:

  • 200 g riebios varškės
  • 2 valgomųjų šaukštų medaus
  • 200 ml plakamos grietinėlės
  • 1 arbatinio šaukštelio vanilės aromato

Gaminimo eiga:

Varškę pertrinkite per sietelį ir sumaišykite su medumi bei vanile. Išplakite grietinėlę iki standumo ir įmaišykite į varškės masę.

Kokosinis kremas

Jums reikės:

  • 70 g kokoso drožlių
  • 400 g kondensuoto pieno
  • 200 g sviesto
  • 200 g baltojo šokolado

Gaminimo eiga:

Šokoladą ir sviestą ištirpinkite vandens vonelėje. Leiskite mišiniui šiek tiek atvėsti ir tada supilkite kondensuotą pieną – gerai išmaišykite. Tada į kremą įmaišykite kokoso drožles ir vėl labai gerai išmaišykite.

Paruoštą kremą sudėkite į sandarų indą ir 3-4 valandoms padėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.

Kremas taip pat puikiai tinka saldumynams puošti.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Tai, ką pirmiausia pamatysite paveikslėlyje, atskleis jūsų vidinį „aš“

Visi mes pasaulį suvokiame skirtingai, ir kiekvieno mūsų suvokimas yra unikalus. Jis paremtas asmeninėmis savybėmis, charakterio bruožais bei gyvenimo patirtimi. Šis optinės iliuzijos testas,...

Kurių Zodiako ženklų atstovai gyvena ilgiausiai?

Ar kada nors susimąstėte, ar Zodiako ženklai gali turėti įtakos gyvenimo trukmei? Astrologai mano, kad kiekvienas ženklas ne tik lemia tam tikras asmenines savybes,...
---