Palepinkite svečius skaniu maistu. Vištienos suktinukai su šonine ir grybais – puiki idėja šventiniam užkandžiui.
Ingredientai:
Vištienos filė – 500 g;
Pievagrybiai – 250 g;
Kietasis sūris – 100 g;
Šoninės juostelės – 100 g;
Druska, pipirai pagal skonį;
Aliejus.
Gaminimas:
Vištienos file supjaustykite į mažesnius gabalėlius.
Kiekvieną gabalėlį išmuškite ir apibarstykite pipirais bei druska.
Nuplaukite pievagrybius ir supjaustykite mažais gabalėliais. Pakepinkite grybus aliejuje, kol iškeps.
Sutarkuokite sūrį stambia tarka.
Į išmuštą vištienos file sudedame grybus, sūrį ir tuomet suformuojame suktinukus.
Apvyniokite kiekvieną suktinuką su šonine ir sudėkite į aliejumi suteptą kepimo indą.
Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros ir kepkite 35 minutes.
Skanaus!