Penktadienis, 22 lapkričio, 2024

Naujausi

Kad mėsa būtų minkšta ir sultinga, užpilkite ją kefyru. Labai paprasta!

Ar jūsų kepama mėsa dažnai būna kieta? Atskleisime, ką reikia daryti, kad ji būtų kaip įmanoma minkštesnė. Mėgaukitės skaniais patiekalais!

Ingredientai:

  • mėsa – 1,5 kg;
  • kefyras 2,5% – 150 ml;
  • druska ir prieskoniai – pagal skonį.

Gaminimas:

Bet kokią mėsą supjaustykite gabalėliais. Apibarstykite druska, pridėkite mėgstamų prieskonių. Supilkite kefyrą, išmaišykite, kad kiekvienas gabalėlis pasidengtų kefyru. Marinuokite 1-2 val. Tada išdėliokite mėsos gabalėlius ant kepimo skardos ir kepkite 190 laipsnių temperatūroje, kol iškeps (laikas priklauso nuo mėsos rūšies). Skanaus.

mėsa

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Kurių Zodiako ženklų atstovai gyvena ilgiausiai?

Ar kada nors susimąstėte, ar Zodiako ženklai gali turėti įtakos gyvenimo trukmei? Astrologai mano, kad kiekvienas ženklas ne tik lemia tam tikras asmenines savybes,...

Ką daryti, jei parduotuvėje pirktas avokadas yra kietas kaip akmuo?

Avokadai – daugelio mėgstamas vaisius, kuris puikiai tinka pusryčiams, užkandžiams ar net gurmaniškoms vakarienėms. Tačiau ne visada pavyksta išsirinkti tobulą, prinokusį avokadą. Dažnai parduotuvėje...
---