Kad jūsų gaminami patiekalai taptų tikrais šedevrais ir jų gaminimas visada teiktų malonumą, užtenka žinoti keletą gudrybių.
Laikydamiesi šių patarimų, visada būsite patenkinti gautu rezultatu.
7 kulinarijos gudrybės, kurias nevėlu išmokti net 40-ties
1. Į kavą įpilkite druskos ir cinamono. Jie pagerins kavos skonį.
2. Nuplaukite peilį iš karto po naudojimo. Taip peilis ilgesnį laiką bus aštrus.
3. Prieš ruošdami salotas, palaikykite svogūnus šaltame vandenyje 10-15 minučių. Tai pagerins svogūnų skonį.
4. Kad sultinys būtų skaidrus, įmeskite į jį ledo kubelių ir užvirkite.
5. Jei matote, jog pyrago viršus svyla, uždenkite jį drėgnu popieriniu rankšluosčiu.
6. Norėdami paruošti baltos spalvos ryžius, virdami į vandenį įpilkite keletą lašų acto.
7. Druskos į salotas įberkite paskutinę akimirką prieš patiekiant jas ant stalo.
Laikantis šių patarimų jūsų kulinarinis gyvenimas palengvės!