Jūs būsite patenkinti gautu rezultatu. Ši mėsa sužavės jus sodriu skoniu ir norėsite ją gaminti kiekvieną savaitę.
Ingredientai:
- Kiauliena – 1,2 kg;
- Druska, pipirai – pagal skonį;
- Paprika, raudonėlis – pagal skonį;
- Kopūstai – 1 vnt.;
- Alyvuogių aliejus;
- Svogūnai – 1 vnt.;
- Grybai – 250 g;
- Grietinėlė – 300 ml;
- Sūris – 150 g.
Gaminimas:
Mėsą supjaustykite gabalėliais ir išmuškite iš abiejų pusių. Apibarstykite druska, pipirais ir kitais prieskoniais. Kopūstą supjaustykite gabalėliais, pasūdykite, apiberkite pipirais ir pakaitomis su mėsa paskleiskite ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 40 minučių.
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, grybus – griežinėliais. Svogūną pakepinkite augaliniame aliejuje, tada suberkite grybus ir kepkite iki auksinės rudos spalvos. Įpilkite grietinėlės ir troškinkite apie 3 minutes. Grybų padažą užpilkite ant mėsos ir kopūstų. Ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio. Tada įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros ir pakepkite maistą 15 minučių. Skanaus!