Penktadienis, 22 lapkričio, 2024

Naujausi

Nerealiai skani mėsa. Gaminsite ją kiekvieną savaitę!

Jūs būsite patenkinti gautu rezultatu.  Ši mėsa sužavės jus sodriu skoniu ir norėsite ją gaminti kiekvieną savaitę.

Ingredientai:

  • Kiauliena – 1,2 kg;
  • Druska, pipirai – pagal skonį;
  • Paprika, raudonėlis – pagal skonį;
  • Kopūstai – 1 vnt.;
  • Alyvuogių aliejus;
  • Svogūnai – 1 vnt.;
  • Grybai – 250 g;
  • Grietinėlė – 300 ml;
  • Sūris – 150 g.

Gaminimas:

Mėsą supjaustykite gabalėliais ir išmuškite iš abiejų pusių. Apibarstykite druska, pipirais ir kitais prieskoniais. Kopūstą supjaustykite gabalėliais, pasūdykite, apiberkite pipirais ir pakaitomis su mėsa paskleiskite ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 40 minučių.

mėsa

Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, grybus – griežinėliais. Svogūną pakepinkite augaliniame aliejuje, tada suberkite grybus ir kepkite iki auksinės rudos spalvos. Įpilkite grietinėlės ir troškinkite apie 3 minutes. Grybų padažą užpilkite ant mėsos ir kopūstų. Ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio. Tada įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros ir pakepkite maistą 15 minučių. Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Seniausia šeima pasaulyje visą gyvenimą valgė vieną patiekalą: kas tai buvo?

Melis šeima iš Italijos, panašu, atrado ilgo ir sveiko gyvenimo paslaptį. Seniausia šeima pasaulyje visą gyvenimą pietums valgė tą patį patiekalą, ir net ekspertai teigia,...

Kaip taupyti degalus žiemą: specialistai pasidalijo penkiais veiksmingais patarimais

Degalų taupymas žiemą – daugelio vairuotojų aktuali užduotis. Dėl žemos temperatūros ir sudėtingų oro sąlygų padidėja kuro sąnaudos, tačiau ekspertai pateikia kelis paprastus patarimus,...
---