Gardus ir greitai paruošiamas šventinis desertas.
Jums neprireiks gaminimo įgūdžių. Tai nuostabaus skonio mandarinų desertas.
Jums prireiks:
- 2 kiaušinių
- 100 g granuliuoto cukraus
- 10 g vanilinio cukraus
- 40 g miltų
- 500 ml pieno
- 20 g želatinos
- 80 g vaflių
- 40 g sviesto
- 3 šaukštų grietinės
- 150 g šokolado
- 4–5 mandarinų
Gaminimo eiga:
- Giliame dubenyje sutrinkite vaflius mažais gabaliukais.
- Į puodą įdėkite sviestą ir šokoladą. Padėkite ant viryklės.
- Šildydami maišykite, kol susidarys kremas.
- Supilkite šokoladinį kremą ant sutrintų vaflių.
- Sumaišykite rankomis.
- Tada į mišinį įpilkite grietinės ir išmaišykite.
- Minkykite rankomis, kol susidarys tiršta tešla.
- Kepimo formą ištepkite aliejumi.
- Kepimo formos dugną ir kraštus padenkite maistine plėvele.
- Į kepimo formą sudėkite tešlą ir iš tešlos suformuokite kraštus.
- O tada paimkite puodą. Į puodą įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų, vanilinį cukrų
- Sumaišykite su šluotele.
- Tada suberkite miltus ir išmaišykite.
- Supilkite pieną ir gerai išmaišykite.
- Puodą perkelkite ant viryklės.
- Maišykite ant silpnos ugnies, kol kremas sutirštės.
- Nuimkite kremą nuo viryklės, supilkite želatiną.
- Viska išmaišykite.
- Supilkite pusę kremo į formą.
- Į formą sudėkite sveikus nuluptus mandarinus.
- Supilkite likusį kremą.
- Tešlą uždenkite maistine plėvele, taip pat uždėkite ant viršaus lėkštę.
- Apverskite kepimo formą (atsargiai nukelkite) ir patiekite.
Linkime gero apetito!
Žiūrėkite vaizdo įrašą: