Visi ruošiasi šventėms! Šios salotos puikiai tiks ant šventinio stalo, tad būtinai jas pabandykite pasigaminti. Jas tikrai bus nesunku paruošti.
Ingredientai:
- jautienos liežuvis – 250 g
- pievagrybiai – 200 g
- svogūnai – 1 vnt.
- marinuoti agurkai – 3 vnt.
- majonezas – 2 valgomieji šaukštai
- druska ir juodieji pipirai – pagal skonį.
Gaminimas:
Virkite liežuvį, kol suminkštės. Atvėsinkite ir supjaustykite juostelėmis. Grybus perpjaukite pusiau ir pakepinkite kartu su svogūnais augaliniame aliejuje. Leiskite atvėsti.
Supjaustykite agurkus. Visus ingredientus sumaišykite ir pagardinkite majonezu. Papuoškite šviežiomis žolelėmis. Skanaus!