Jūs tiesiog privalote išbandyti šį nuostabų receptą.
Garantuojame: rezultatas jus tikrai maloniai nustebins!
Jums reikės:
- 400 g kiaulienos
- 1 svogūno
- 1 morkos
- 1 kiaušinio
- 80 g džiūvėsėlių
- druskos
- maltų juodųjų pipirų
- maltų raudonųjų pipirų
- 3 bulvių
Tešlai:
- 2 kiaušinių
- druskos
- maltų juodųjų pipirų
- 50 g pomidorų tyrės
- 1 valg. š. miltų
Padažui:
- svogūnų
- 1 valg. š. pomidorų tyrės
- druskos
- maltų juodųjų pipirų
- 300 ml vandens
Kaip gaminti?
Kiaulieną supjaustykite kubeliais.
Sudėkite į dubenį ir suberkite smulkiais kubeliais supjaustytą svogūną.
Suberkite stambiai tarkuotas morkas.
Įmuškite kiaušinį, įberkite džiūvėsėlių, druskos, maltų juodųjų ir raudonųjų pipirų.
Viską gerai išmaišykite.
Nuplautas ir nuluptas bulves supjaustykite plonais griežinėliais.
Mėsos mišinį sudėkite tarp dviejų bulvių griežinėlių.
Žemame dubenyje sumaišykite kiaušinius, juoduosius pipirus, druską, pomidorų tyrę ir miltus.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų.
Bulves su mėsos įdaru apvoliokite tešloje ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
Aliejuje pakepinkite apskritimais supjaustytą svogūną.
Įdėkite pomidorų tyrės, druskos, pipirų, įpilkite vandens ir virkite. Kartas nuo karto pamaišykite.
Į keptuvę su padažu sudėkite bulves su mėsa, uždenkite.
Troškinkite 20 minučių.
Pabarstykite kapotomis petražolėmis ir patiekite.
Skanaus!
Pamokėlė vaizdo įraše: