Kotletai – skanus ir greitai paruošiamas patiekalas, kurį galima priderinti prie daugybės įvairiausių garnyrų. Tačiau po kurio laiko paprasti kotletai gali atsibosti, taigi, kaip juos paįvairinti?
Rūkytas sūris
Jei jums patinka rūkytos mėsos skonis, tuomet į maltą mėsą galite įdėti rūkyto sūrio, kuris suteiks kotletams ypatingą skonį. Pusei kilogramo mėsos reikėtų apie šimto gramų rūkyto sūrio.
Svogūnai ir česnakai
Jei dar to išbandėte, pamėginkite į maltą mėsą įdėti susmulkintų svogūnų ir česnakų. Šie ingredientai suteiks kotletams neįprastą ir išskirtinį skonį.
Žinoma, nepamirškite druskos ir kitų jums patinkančių prieskonių.
Toliau – formuokite, kepkite ir ragaukite kotletus.
Skanaus!