Pirmadienis, 25 lapkričio, 2024

Naujausi

Skaniausios kada nors valgytos keptos bulvės su česnaku

Šios keptos bulvės tikriausiai patiks kiekvienam, mėgstančiam neįprastus garnyrus. Paruošti tokias bulves bus tikrai labai paprasta, o jų skonis maloniai nustebins.  Tokiu būdu paruoštos bulvės gali būti patiekiamos ir kaip pagrindinis patiekalas, kada nėra laiko gaminti vakarienės.

Jums reikės:

  • 600 g bulvių
  • ½ stiklinės alyvuogių aliejaus
  • 2 valg. š. sviesto
  • 2 česnako skiltelių
  • Petražolių
  • Raudonėlių
  • Bazilikų
  • 5-6 džiovintų arba šviežių čiobrelių šakelių
  • 1-2 arb. š. citrinos sulčių
  • Druskos
  • Maltų juodųjų pipirų

Kaip gaminti?

Nuplaukite bulves.

Supjaustykite griežinėliais arba pusmėnuliais.

Sumaišykite su alyvuogių aliejumi.

Į dubenį suberkite susmulkintą česnaką, suberkite smulkintas žoleles.

Gerai išmaišykite.

Užpilkite lydytu sviestu.

Palikite pastovėti.

Suberkite ant kepimo skardos.

Pabarstykite druska ir maltais juodaisiais pipirais.

Kepkite iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 1 valandą (kepimo laikas priklauso nuo bulvių dydžio).

Skanaus!

 

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Testas, kuris pagaliau atsakys į klausimą, kas iš tikrųjų esate: intravertas, ekstravertas ar ambivertas

Ar kada nors susimąstėte, koks iš tikrųjų yra jūsų asmenybės tipas? Esate linkęs mėgautis vienuma kaip intravertas, energijos semiatės iš bendravimo kaip ekstravertas, ar...

Įmaišykite į vandenį šį 1 ingredientą: kojinės bus sniego baltumo net ir be baliklio

Išskalbti susipurvinusias baltas kojines yra tikrai nelengva. Net ir tada, jei šios kojinės būna ilgai mirkomos vandenyje, rezultatas ne visada yra būtent toks, kokio...
---