Šeštadienis, 23 lapkričio, 2024

Naujausi

Šie pyragėliai tokie skanūs, kad gaminu juos du kartus per savaitę!

Šiuos pyragėlius kepu du kartus per savaitę, nes mano vaikai juos labai mėgsta. Paruošti šiuos pyragėlius yra labai paprasta, o jų skonis tikrai maloniai nustebina!

Jums reikės:

  • 200 g varškės
  • 70 g sviesto
  • žiupsnelio druskos
  • 1/2 arb. š. kepimo sodos
  • obuolių acto
  • 150 g kvietinių miltų
  • 50 g cukraus
  • cukraus pudros

Kaip gaminti?

Į dubenį sudėkite varškę ir minkštą sviestą.

Pabarstykite žiupsneliu druskos ir išmaišykite šaukštu.

Į nedidelį dubenį su soda įpilkite šiek tiek acto. Išmaišykite.

Sodą su actu supilkite į ruošiamą tešlą ir išmaišykite.

Suberkite miltus ir išmaišykite.

Rankomis minkykite vientisą tešlą.

Uždenkite dubenį ir valandą palaikykite šaldytuve.

Ant miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite tešlą į didelį apskritimą.

Pabarstykite cukrumi. Iškočiokite.

Tešlos apskritimą padalinkite į 24 dalis.

Tešlos gabaliukus susukite į ritinėlius.

Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

Kepkite 20 minučių 180°C temperatūroje.

Pabarstykite cukraus pudra ir galite patiekti.

Skanaus!

Pamokėlė vaizdo įraše:

 

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Tai, ką pirmiausia pamatysite paveikslėlyje, atskleis jūsų vidinį „aš“

Visi mes pasaulį suvokiame skirtingai, ir kiekvieno mūsų suvokimas yra unikalus. Jis paremtas asmeninėmis savybėmis, charakterio bruožais bei gyvenimo patirtimi. Šis optinės iliuzijos testas,...

Kurių Zodiako ženklų atstovai gyvena ilgiausiai?

Ar kada nors susimąstėte, ar Zodiako ženklai gali turėti įtakos gyvenimo trukmei? Astrologai mano, kad kiekvienas ženklas ne tik lemia tam tikras asmenines savybes,...
---