Šie kiaulienos griežinėliai ant svogūnų, kepti su grybais, pomidorais ir sūriu pagal „YouTube“ kanale pateiktą receptą, yra tiesiog pasakiški.
Išbandykite ir įsitikinkite patys!
Jums reikės:
- 3 – 4 svogūnų
- 1 kg kiaulienos išpjovos
- Druskos
- Juodųjų maltų pipirų pagal skonį
- 300-400 g grybų
- 2 – 3 pomidorų
- 200 g kietojo sūrio
Gaminimo eiga:
Nulupkite svogūnus, supjaustykite pusžiedžiais.
Išdėliokite ant aliejumi pateptos kepimo skardos (1 svogūną pasilikite sveiką, kad galėtumėte jį iškepti vėliau).
Kiaulienos nugarinę supjaustykite storomis riekelėmis.
Kiekvieną mėsos riekelę įpjaukite tinkleliu.
Mėsą iš abiejų pusių pagardinkite druska ir pipirais.
Išdėliokite ją ant kepimo skardoje esančių svogūnų.
Smulkiai supjaustykite svogūną, kurį atidėjote į šalį.
Dabar sudėkite į keptuvę ir pakepinkite su šiek tiek aliejaus.
Tada sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus.
Apkepkite viską kartu ir pagardinkite druska.
Ant kiekvieno mėsos gabalėlio uždėkite maždaug po 2 valgomuosius šaukštus grybų.
Pomidorus supjaustykite pusžiedžiais.
Sudėkite ant grybų.
Pašaukite į iki 180°C temperatūros įkaitintą orkaitę maždaug 50 minučių.
Kietąjį sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Pasibaigus kepimo laikui, kepimo skardą išimkite iš orkaitės.
Kiekvieną mėsos gabalėlį pabarstykite tarkuotu sūriu.
Kepkite dar 10 minučių 200°C temperatūroje.
Galite patiekti.
Mėgaukitės!
Instrukcijos vaizdo įraše: