Kriauklė yra virtuvės švaros indikatorius. Jei ji netvarkinga, visa vieta apie ją savaime tampa netvarkinga. Todėl svarbu palaikyti švarą ne tik higienos, bet ir estetiniais tikslais.
Dažnai tam skiriame daug laiko ir pastangų, tačiau rezultatas vis tiek būna tas pats: kriauklė netrukus vėl būna nešvari. Kad išvengtumėte tokių situacijų, mes nusprendėme su jumis pasidalinti nuostabiu patarimu, kuris padės jūsų kriauklei suspindėti švara!
KAIP TINKAMAI NAUDOTI MILTUS?
Patyrusios namų šeimininkės visada ieško geriausių būdų, kaip kovoti su nešvarumais namuose. Tvarkymas paprastai prasideda nuo įprasto kriauklės šveitimo. Vėliau, valant kriauklę, galima naudoti indų plovimo skystį, specialias valymo priemones, ūkinį muilą su soda ir eteriniais aliejais ir daugybę kitų priemonių.
Visi šie dalykai veikia, bet, deja, jie neduoda ilgalaikių rezultatų. Tačiau yra puiki išeitis! Padidinti kriauklės švarą paprasta naudojant dažniausiai naudojamus paprastus kvietinius miltus. Dabar pažiūrėkite, kaip tai galima padaryti.
Pirmiausia kruopščiai nuplaukite kriauklę ir nusausinkite ją rankšluosčiu. Geriausiai tiks popierinis rankšluostis, bet jei jo neturite, galite naudoti medžiaginį.
Tada pabarstykite kriauklę miltais. Turėtų užtekti vos poros saujų.
Sausu skuduru arba minkštu šepetėliu gražiai nupoliruokite kriauklę, miltus įtrindami į sieneles. Po to pašalinkite miltų likučius. Įsitikinkite, kad miltų nepateko į nutekamąjį vamzdį, nes veikiami vandens jie gali išbrinkti ir užkimšti kanalizaciją.
Nupoliravus miltais, riebalai ilgai nelips prie kriauklės, todėl ji išliks švari ir blizganti. Tai reikėtų daryti bent kartą per savaitę.
Šis paprastas, bet labai veiksmingas ir, svarbiausia, ekonomiškas būdas, padės išlaikyti virtuvės kriauklę spindinčią ilgą laiką. Pasinaudokite šiuo patarimu, ir tegul tvarka jūsų namuose atneša taiką ir ramybę. Sėkmės!