Trečiadienis, 27 lapkričio, 2024

Naujausi

Paprastas triukas, kuris padės padaryti bet kokią mėsą minkštą ir skanią: daugelis apie tai nežino

Paruošti kvapnią mėsą, kuri tirpsta burnoje – ne kiekviena šeimininkė moka. Net kokybiškas produktas gali būti netyčia sugadintas, jei jis nėra tinkamai paruoštas. Tačiau yra paprastas triukas, kurio dėka mėsa visada bus sultinga ir minkšta.

Koks tai triukas?

Nedaug žmonių žino, kad paprasti kavos tirščiai gali būti puikus marinato komponentas. Šis ingredientas naudojamas ruošiant bet kokios rūšies mėsą.

Kava padeda suminkštinti audinio pluoštus, todėl mėsa tampa neįtikėtinai minkšta ir sultinga. Nebijokite sugadinti patiekalo: priešingai, mėsa įgis originalų poskonį.

Kaip teisingai naudoti tirščius

Iš kavos reikia paruošti marinatą. Norint tai padaryti, kavos tirščiai yra sumaišomi dubenyje su nedideliu kiekiu maistinio acto, druskos ir prieskonių.

Vietoj druskos galite dėti sojų padažo. Pastebėtina, kad šiam receptui netinka kava, patiekiama su cukrumi. Ta pati taisyklė galioja gėrimams su pienu ar grietinėle.

Taip pat pasirūpinkite, kad marinatas būtų vandeningos konsistencijos, jog galėtumėte be didesnių sunkumų aptepti mėsos gabaliukus.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Kaip granatai gali padėti numesti svorio: mitybos specialistai atskleidė pagrindines gudrybes

Granatai ne tik vilioja savo ryškiai raudona spalva ir nepakartojamu skoniu, bet ir garsėja savo nauda sveikatai. Šis vaisius yra tikras maistinių medžiagų lobynas,...

Saulės elektrinės – ne tik privačių namų, bet ir butų gyventojams

Saulės elektrinės jau tapo įprastu vaizdu tiek miestuose, tiek už jų ribų. Vis dėlto apie jas dažniau diskutuojama privačių namų savininkų kontekste, tačiau saulės...
---