Penktadienis, 22 lapkričio, 2024

Naujausi

Neįtikėtino skonio štrudelis iš šviežių braškių derliaus. Išbandykite receptą!

Štrudelis yra labai skanus saldus pyragas, pagamintas iš plonos tešlos su daug daug skanaus įdaro. Šiandien jums paruošėme lengvą štrudelio su braškėmis receptą.

Uogos yra tokios sultingos, kad įdaras praktiškai tampa kreminis. Apsilaižysite pirštus!

Sudėtis:

Mielinė tešla 500 g;

Braškės 600 g;

Cukrus 130 g;

Krakmolas – 1,5 valgomojo šaukšto;

1 kiaušinio trynys;

Cukraus pudra.

Gaminimas:

Braškes supjaustykite ketvirčiais.

Į indą su braškėmis supilkite cukrų ir krakmolą. Sumaišykite ir palikite pastovėti 15 minučių.

Paimkite vieną tešlos sluoksnį ir jį iškočiokite. Ant viršaus uždėkite braškių įdarą ir kitu tešlos sluoksnių jį uždenkite.

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros, paimkite kepimo popieriaus ir juo padenkite kepimo formą.

Prieš kepant, patepkite štrudelio viršų kiaušiniu.

Kepkite 25 minutes. Iškeptą štrudelį apibarstykite cukraus pudra ir patiekite svečiams.

Skanaus!

 

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Ką daryti, jei parduotuvėje pirktas avokadas yra kietas kaip akmuo?

Avokadai – daugelio mėgstamas vaisius, kuris puikiai tinka pusryčiams, užkandžiams ar net gurmaniškoms vakarienėms. Tačiau ne visada pavyksta išsirinkti tobulą, prinokusį avokadą. Dažnai parduotuvėje...

Seniausia šeima pasaulyje visą gyvenimą valgė vieną patiekalą: kas tai buvo?

Melis šeima iš Italijos, panašu, atrado ilgo ir sveiko gyvenimo paslaptį. Seniausia šeima pasaulyje visą gyvenimą pietums valgė tą patį patiekalą, ir net ekspertai teigia,...
---