Tai desertas, kuris yra lengvai paruošiamas ir neįtikėtinai skanus. Tai neužims daug jūsų laiko, paruošimas užtruks vos penkias minutes.
Kozinaką galima gaminti su grūdais, saulėgrąžų sėklomis, žemės ar kitais riešutais. Taip pat galite, jei norite, pridėti linų bei sezamų sėklų.
O pagaminti yra ypač paprasta.
Reikės:
75 g sezamų sėklų;
75 g saulėgrąžų;
žiupsnelio druskos;
50 g medaus;
25g cukraus.
Gaminimas:
1 . Sausoje keptuvėje pirmiausia pakepinkite saulėgrąžų ir sezamų sėklas su druska, kol pagels.
2 . Sudėję medų ir cukrų dar pakepinkite 2-3 minutes.
3 . Įsitikinkite, kad visos sėklos yra susimaišę su medumi ir cukrumi.
4 . Sudėkite paruoštą, karštą masę ant kepimo popieriaus ir išlyginkite.
5 . Kai sustings, supjaustykite norimo dydžio gabalėliais
Skanaus!