Pasigaminkite pačius skaniausius kotletus! Šis receptas yra tikrai nesunkus, tačiau kiek kitoks nei kiti. Būtinai išbandykite!
Ingredientai:
- malta mėsa – 900 g
- druska, juodieji pipirai, kalendra, kmynai – pagal skonį
- valgomoji soda – 1/3 arbatinio šaukštelio
- džiovinti česnakai – 1/2 arbatinio šaukštelio
- citrinos sultys – 1 valgomasis šaukštas
- svogūnas – 1 vnt.
- petražolės – pagal skonį.
Gaminimas:
Į maltą mėsą įberkite juodųjų pipirų, kmynų ir kalendrų. Tada įdėkite sodos ir įpilkite citrinos sulčių. Suberkite smulkiai supjaustytą svogūną ir susmulkintas petražoles. Viską labai gerai išmaišykite. Leiskite faršui pastovėti maždaug 10 minučių.
Iš faršo formuokite kotletus ir kepkite juos įkaitintame aliejuje, kol iš abiejų pusių jie apkeps iki auksinės rudos spalvos. Skanaus!