Kotletų su sūriu receptas nustebins paprastumu ir greitu paruošimu. Šiuos kepsnelius galite patiekti su pasirinktu garnyru arba kaip užkandį: galite net neabejoti, kad jūsų svečius tikrai maloniai nustebins nuostabus šio patiekalo skonis.
Jums reikės:
- 500 g maltos mėsos
- 1 arbatinio šaukštelio druskos, pipirų ir itališkų žolelių
- 2 virtų kiaušinių
- 100 g fermentinio sūrio
- 1 pomidoro
- 1 valgomojo šaukšto majonezo
Kaip gaminti?
Faršą gerai išmaišykite su prieskoniais.
Atskirame dubenyje sutarkuokite kietai virtus kiaušinius.
Sutarkuokite fermentinį sūrį ir sumaišykite su kiaušiniais.
Pomidorą supjaustykite mažais kubeliais, sumaišykite su fermentiniu sūriu ir kiaušiniais.
Pabarstykite prieskoniais ir įdėkite majonezo.
Viską gerai sumaišykite.
Kepimo indą išklokite folija. Formuokite faršo kepsnelius, o ant viršaus uždėkite paruoštos masės.
Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug pusvalandį. Patiekite šiltus, bet net ir atšalę šie kepsneliai vis tiek bus skanūs.
Jei nenorite naudoti majonezo, jį galite pakeisti graikišku jogurtu.
Skanaus!