Patikėkite, šie sausainiai jums tikrai labai patiks! Kviečiame išbandyti šį receptą kuo greičiau, kad galėtumėte pasimėgauti nuostabiu šokoladiniu skoniu.
Ingredientai:
- miltai – 320 g;
- kepimo milteliai – 1 arbatinis šaukštelis;
- sviestas arba margarinas – 125 g;
- augalinis aliejus (bekvapis) – 60 ml;
- granuliuotas cukrus – 110 g;
- druska – žiupsnelis;
- kakava – pagal poreikį;
- kiaušinis – 1 vnt.
Gaminimas:
Kambario temperatūros sviestą, cukrų, druską, augalinį aliejų ir kiaušinį sutrinkite iki vientisos masės. Tada suberkite persijotus miltus, sumaišytus su kepimo ir kakavos milteliais.
Minkykite tešlą. Galiausiai paimkite nedidelius tešlos gabalėlius, formuokite graikinio riešuto dydžio rutuliukus, paspauskite juos, kad būtų plokštesni. Sudėkite sausainius ant kepimo popieriumi padengtos skardos. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje, kol sausainiai paruduos. Skanaus!