Neįtikėtinas skanėstas iš paprastų cukinijų ir vištienos. Paruoškite savo svečiams šį vasaros užkandį, ir jie liks sužavėti! Cukinijų suktinukus, kurie skanūs ir karšti, ir šalti, galima patiekti, pavyzdžiui, su mėgstamu padažu.
Susipažinkite su šiuo receptu iš „YouTube“ kanalo.
Jums reikės:
- 600 g vištienos krūtinėlės
- 1 didesnės cukinijos
- 100 g vytinto kumpio, paprasto kumpio arba šoninės
- druskos
- juodųjų maltų pipirų
- 2 – 3 kiaušinių
- 60 g džiūvėsėlių
Įdarui:
- 60 g kreminio sūrio
- 50 g parmezano
- 50 g kietojo sūrio
- 24 x 32 cm kepimo skardos
Gaminimo eiga:
Į dubenį įmuškite 2 kiaušinius, įberkite druskos ir pipirų.
Išplakite šakute.
Cukiniją nuplaukite, nupjaukite galus.
Supjaustykite ją išilgai plonais griežinėliais.
Vištienos krūtinėlę nuplaukite ir nusausinkite.
Supjaustykite plonais griežinėliais.
Uždenkite juoss maistine plėvele ir išmuškite mėsos plaktuku.
Kiekvieną riekelę iš abiejų pusių pagardinkite druska ir pipirais.
Uždėkite ant cukinijos griežinėlio.
Uždenkite gabalėliu kumpio.
Kietąjį sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Parmezano sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Sumaišykite abu sūrius dubenyje su kreminiu sūriu.
Užtepkite šį įdarą ant kumpio.
Viską atsargiai susukite į ritinį.
Apvoliokite kiaušinyje ir džiūvėsėliuose.
Prieš kepdami suverkite juos ant iešmelių po tris.
Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
Įdėkite į įkaitintą orkaitę.
Kepkite 180°C temperatūroje apie 20 minučių.
Iškepusius suktinukus patiekite su mėgstamu padažu.
Mėgaukitės!
Instrukcijos vaizdo įraše: