Ingredientai
- malta mėsa – 400 g
- svogūnas – 1 vnt.
- paprika – 1 vnt.
- cukinija – 1 vnt.
- druska, pipirai pagal skonį
- kiaušiniai – 6 vnt.
- kietas sūris – 100 g
Gaminimo eiga
Smulkiai supjaustykite svogūną ir sumaišykite su malta mėsa. Paprikas supjaustykite kubeliais.
Cukiniją sutrinkite su smulkia trintuve, išspauskite skysčio perteklių ir suberkite į faršą. Gerai išmaišykite.
Iš faršo formuojame kotletus, padedame ant kepimo skardos ir stikline padarome įdubimus centre.
Į kiekvieną skylutę įmuškite kiaušinį, kad jis neištekėtų.
Ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio. Kepti reikia 200°C temperatūroje 30–35 min.
Skanaus!