Home Receptai Greitai paruošiama aviečių uogienė, kurioje bus išsaugomos naudingos medžiagos

Greitai paruošiama aviečių uogienė, kurioje bus išsaugomos naudingos medžiagos

0
Greitai paruošiama aviečių uogienė, kurioje bus išsaugomos naudingos medžiagos

Jei norite, kad aviečių uogienė būtų paruošiama pakankamai greitai, ir joje būtų išsaugomas kuo didesnis vitaminų ir kitų naudingų medžiagų kiekis, tiesiog privalote išbandyti šį receptą.

Jums reikės:

  • 7 stiklinių aviečių
  • 3 stiklinių vandens
  • 9 stiklinių cukraus

Kaip gaminti?

Pirmiausia reikia išrūšiuoti avietes. Tinka tik prinokusios sveikos uogos.

Nuplaukite avietes. Į puodą įpilkite vandens, suberkite uogas ir užvirinkite. Kai vanduo bus užviręs, suberkite 3 stiklines cukraus.

Maišydami užvirinkite. Avietes pavirkite tris minutes ir suberkite likusį cukrų. Virkite dar tris minutes ant silpnos ugnies.

Supilstykite į sterilizuotus stiklainius. Palikite atvėsti ir užsukite dangtelius.

Paruoštą uogienę laikykite rūsyje.

Šis receptas gali būti pritaikomas ruošiant ir kitų uogų uogienę ar obuolienę.

Pamokėlė vaizdo įraše: