Sekmadienis, 24 lapkričio, 2024

Naujausi

Kodėl prieš kepimą negalima sūdyti mėsos?

Daugelis mėgėjų kulinarų nė neįtaria, kad mėsą reikia sūdyti ne bet kada, o tik tam tikru metu. Dažniausiai iš įpročio druskos įberiame ruošdami mėsą kepimui, tačiau tai – didelė klaida, kuri gali ne tik pabloginti patiekalo skonį, bet ir visai jį sugadinti. Taigi, kada reikėtų įdėti druskos kepant mėsą?

Geriausia tai daryti išėmus jau iškepusį patiekalą iš keptuvės. Taip būsite tikri, kad mėsa išliks minkšta, sultinga ir švelni.

Tuo tarpu jei mėsą sūdysite prieš kepimą – kyla didelė rizika prarasti patiekalo sultingumą. Druska iš patiekalo ištraukia skystį, todėl jis išsausėja ir gali tapti kietas. O to juk kiekvienas kulinaras nori išvengti.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Įmaišykite į vandenį šį 1 ingredientą: kojinės bus sniego baltumo net ir be baliklio

Išskalbti susipurvinusias baltas kojines yra tikrai nelengva. Net ir tada, jei šios kojinės būna ilgai mirkomos vandenyje, rezultatas ne visada yra būtent toks, kokio...

Mano anytos plytelės švyti. Ji jas valo tik dviem būdais

Ar norite, kad jūsų plytelės spindėtų kaip veidrodis, bet nežinote, kaip jas valyti, kad pasiektumėte šį efektą? Šį metodą man atskleidė mano anyta, kuri...
---