Sekmadienis, 24 lapkričio, 2024

Naujausi

Neišmeskite petražolių stiebų: štai kam galite juos panaudoti

Dažniausiai ruošiant įvairius patiekalus, žmonės naudoja tik įvairių žolelių lapus, o stiebeliai tuo tarpu keliauja į šiukšliadėžę. Patyrę virėjai jau seniai nedaro šios klaidos, todėl siūlome ir jums perimti šią maisto ruošimo meno taisyklę.

Žolelių stiebelius galite išsaugoti ir vėliau juos naudoti gaminant sriubas, troškinius ir sultinius. Tai suteiks jūsų patiekalui sodresnį skonį ir aromatą.

Tiesa, yra dar viena gudrybė, kad vėliau nereikėtų gaudyti kietų stiebo gabalėlių savo maiste. Prieš juos sudėdami – suriškite į ryšulėlį ir tik tuomet įdėkite į puodą.

Išvirę sriubą ar sultinį – paprasčiausiai ištraukite visą ryšulėlį su stiebais. Taip be vargo pagardinsite savo patiekalus.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Įmaišykite į vandenį šį 1 ingredientą: kojinės bus sniego baltumo net ir be baliklio

Išskalbti susipurvinusias baltas kojines yra tikrai nelengva. Net ir tada, jei šios kojinės būna ilgai mirkomos vandenyje, rezultatas ne visada yra būtent toks, kokio...

Mano anytos plytelės švyti. Ji jas valo tik dviem būdais

Ar norite, kad jūsų plytelės spindėtų kaip veidrodis, bet nežinote, kaip jas valyti, kad pasiektumėte šį efektą? Šį metodą man atskleidė mano anyta, kuri...
---