Šeštadienis, 23 lapkričio, 2024

Naujausi

Aguonų keksas – ne tik gražus, bet ir labai skanus!

Trapus ir saldus!

Sudedamosios dalys:

  • Miltai – 260 g
  • Pienas – 150 ml
  • Cukrus – 120 g
  • Kiaušiniai – 2 vnt.
  • Sviestas – 100 g
  • Aguonos – 3 šaukštai
  • Vienos citrinos sultys
  • Vienos citrinos žievelė
  • Kepimo milteliai – 2 šaukšteliai
  • Druska – 1 žiupsnelis

Paruošimo eiga:

  1. Kiaušinius, cukrų ir sviestą išplakite elektriniu maišytuvu. Supilkite pieną ir vėl plakite didžiausiu galimu greičiu.
  2. Supilkite citrinos sultis ir dalimis suberkite persijotus miltus bei kepimo miltelius.
  3. Plakite iki vientisos masės.
  4. Tada suberkite aguonas ir išmaišykite su šaukštu.
  5. Tešlą sudėkite į riebalais išteptą kepimo formą.
  6. Paruoštą aguonų keksą pabarstykite cukraus pudra.

Gero apetito!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Tai, ką pirmiausia pamatysite paveikslėlyje, atskleis jūsų vidinį „aš“

Visi mes pasaulį suvokiame skirtingai, ir kiekvieno mūsų suvokimas yra unikalus. Jis paremtas asmeninėmis savybėmis, charakterio bruožais bei gyvenimo patirtimi. Šis optinės iliuzijos testas,...

Kurių Zodiako ženklų atstovai gyvena ilgiausiai?

Ar kada nors susimąstėte, ar Zodiako ženklai gali turėti įtakos gyvenimo trukmei? Astrologai mano, kad kiekvienas ženklas ne tik lemia tam tikras asmenines savybes,...
---