Tai labai puikūs pusryčiai!
Sudedamosios dalys:
- Varškė – 250 g
- Kefyras – 400 ml
- Miltai – 2 šaukštai
- Kiaušiniai – 2 vnt.
- Cukrus – 3 šaukštai
- Soda – 0,5 šaukštelio
- Druska – žiupsnelis
- Augalinis aliejus – kepimui.
Paruošimo eiga:
- Išplakite kiaušinius su cukrumi ir druska, tada sudėkite varškę ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.
- Supilkite kefyrą, išmaišykite ir dalimis suberkite miltus. Išmaišykite vientisą tešlą.
- Įdėkite sodos, apšlakstykite citrinos sultimis.
- Turėtų išeiti gana tiršta tešla.
- Kepkite putlius blynelius augaliniame aliejuje iš abiejų pusių.
Gero apetito!