Pamirškite įprastus kotletus: vos iš kelių maisto produktų galite sukurti restorano lygio patiekalą. Tam jums tikrai neprireiks pernelyg daug laiko ar milžiniškų pastangų!
Jums reikės:
- 500 g maltos maltos jautienos ir kiaulienos mišinio
- 500 g maltos vištienos
- 1 arb. š. druskos
- 1/2 arb. š. maltų juodųjų pipirų
- 1 arb. š. kalendros
- 1 arb. š. česnakų miltelių
- 1 kiaušinio
- 2 svogūnų
- Fermentinio sūrio
- Šviežios šoninės
- Kumpio
- Augalinio aliejaus
Kaip gaminti?
Faršą sumaišykite su šaukšteliu druskos, kalendra, česnakų milteliais ir kiaušiniu.
Susmulkinkite svogūnus ir pakepinkite augaliniame aliejuje. Pabarstykite maltais juodaisiais pipirais.
Ant maistinės plėvelės tolygiai užtepkite faršą.
Ant vienos pusės sudėkite kumpio griežinėlius, fermentinį sūrį ir kepintus svogūnus. Susukite.
Aplink vyniotinį atsargiai sudėkite šoninės juosteles.
Sutepkite alyvuogių aliejumi. Kepkite 45 minutes iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Vyniotinį galima patiekti ir su garnyru, ir kaip užkandį. Skanaus!