Šeštadienis, 23 lapkričio, 2024

Naujausi

Suvyniojame burokėlius į foliją ir kepame orkaitėje

Labai skanu!

Beveik visada burokėliai salotoms ar užkandžiams yra verdami, tačiau toks gaminimo variantas labai įtakoja jų skonį. Burokėliai tampa beskoniai, nes vanduo išplauna visą skonį ir sodrumą. Darykime kitaip: užuot virę, burokėlius suvyniokite į foliją ir pašaukite į orkaitę. Po šios paprastos operacijos net kasdienėse paprastose salotose jie atsiskleis visiškai kitaip.

Burokėlių lupti nereikia, tiesiog gerai nuplaukite nuo jų žemes.

Šakniavaisius dedame ant tinkamo dydžio folijos gabalo ir pašlakstome nedideliu kiekiu alyvuogių aliejaus. Ant viršaus šiek tiek užberkite druskos ir cukraus – jie kepant pagerins skonį.

Tvirtai suvyniojame foliją ir pašauname į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę 30-35 minutėms.

Rezultatas: burokėliai tampa minkšti tarsi išvirti, tačiau visiškai išlaiko visą savo pirminį skonį. Be to, jį dar sustiprinome druskos ir cukraus pagalba.

Dabar keptus burokėlius galima dėti į bet kokias salotas. Net jei pasirinksite įprastą kasdienį receptą, skonis bus neatpažįstamas!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Tai, ką pirmiausia pamatysite paveikslėlyje, atskleis jūsų vidinį „aš“

Visi mes pasaulį suvokiame skirtingai, ir kiekvieno mūsų suvokimas yra unikalus. Jis paremtas asmeninėmis savybėmis, charakterio bruožais bei gyvenimo patirtimi. Šis optinės iliuzijos testas,...

Kurių Zodiako ženklų atstovai gyvena ilgiausiai?

Ar kada nors susimąstėte, ar Zodiako ženklai gali turėti įtakos gyvenimo trukmei? Astrologai mano, kad kiekvienas ženklas ne tik lemia tam tikras asmenines savybes,...
---