Šis patiekalas nusipelno plojimų!
Ingredientai:
- Kiauliena – 400 g
- Bulvės – 3-4 vnt. vidutinio didumo
- Pievagrybiai – 15-16 vnt. vidutinio didumo
- Svogūnai – 2 galvutės
- Sūris – 100 g
- Sviestas – 50 g
- Saulėgrąžų aliejus
- Majonezas
- Druska pagal skonį
Gaminimas:
- Supjaustykite kiaulieną vidutiniais gabalėliais ir kepkite apie 5 minutes ant stiprios ugnies, tada 10 minučių ant silpnos ugnies.
- Svogūną smulkiai supjaustykite.
- Grybus supjaustome griežinėliais ir kepame su svogūnais augalinio aliejaus ir sviesto mišinyje.
- Nuluptas bulves supjaustykite griežinėliais, pavirkite pasūdytame vandenyje, kol bus beveik išvirę.
- Į troškinimo indelius sudedame bulves, kiaulieną, majonezą ir grybus su svogūnais, ant viršaus pabarstome tarkuotu sūriu.
- Kepame uždengę dangtį iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.
Skanaus!