Namiškiai suvalgys viską iki paskutinio kąsnelio!
Sudedamosios dalys:
- Kvietiniai miltai – 200 g
- Kukurūzų miltai – 100 g
- Kepimo milteliai – 1 šaukštelis
- Pienas – 150 ml
- Linų sėmenų sėklos – 4 šaukštai
- Augalinis aliejus – 4 šaukštai
- Druska – 1 žiupsnelis
- Cukrus – 1 šaukštelis
Paruošimo būdas:
- Dubenyje sumaišykite abiejų rūšių miltus, kepimo miltelius, druską ir cukrų.
- Supilkite pieną į dubenį ir į jį persijokite miltų mišinį. Užminkykite tešlą, sudėkite sviestą ir linų sėmenis.
- Palikite tešlą pastovėti apie 10 minučių.
- Tešlą iškočiokite į paplotį, supjaustykite kubeliais ir kepkite 180°C temperatūroje 12 minučių.
Gero apetito!