Penktadienis, 22 lapkričio, 2024

Naujausi

Švelnius ir sultingus šonkauliukus pagaminsite tik pagal šį receptą

Unikalus ingredientas padės iškepti idealaus skonio šonkauliukus!

Sudedamosios dalys:

  • Šonkauliai – 1,3 kg
  • Dižono garstyčios – 3 šaukštai
  • Druska, pipirai – pagal skonį

Paruošimas:

  1. Nuplaukite ir nusausinkite šonkauliukus, ir iš visų pusių įtrinkite garstyčiomis.
  2. Šonkauliukus sudėkite ant kepimo skardos, uždengtos aliuminio folija.
  3. Iš visų pusių uždenkite aliuminio folija.
  4. Kepkite 200°C temperatūroje 40 minučių.
  5. Tada išimkite skardą, nuimkite foliją ir kepkite dar 15 minučių, kol gražiai ir gardžiai apskrus.

Gero apetito!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Ką daryti, jei parduotuvėje pirktas avokadas yra kietas kaip akmuo?

Avokadai – daugelio mėgstamas vaisius, kuris puikiai tinka pusryčiams, užkandžiams ar net gurmaniškoms vakarienėms. Tačiau ne visada pavyksta išsirinkti tobulą, prinokusį avokadą. Dažnai parduotuvėje...

Seniausia šeima pasaulyje visą gyvenimą valgė vieną patiekalą: kas tai buvo?

Melis šeima iš Italijos, panašu, atrado ilgo ir sveiko gyvenimo paslaptį. Seniausia šeima pasaulyje visą gyvenimą pietums valgė tą patį patiekalą, ir net ekspertai teigia,...
---