Paruoškite skanius įdarytus ragelius pagal šį paprastą receptą. Savo vaikams beveik kasdien namuose ruošiu šiuos ragelius, jie juos mėgsta valgyti kaip užkandį.
Nuostabus „YouTube” kanalo traškių įdarytų naminių ragelių receptas!
Jums reikės:
- 20 g šviežių mielių
- 300 ml pieno
- 1 šaukštelio cukraus
- 2 šaukštų paprastų miltų
Tešlai:
- 500 g paprastų miltų
- 1/2 šaukštelio druskos
- 150 ml augalinio aliejaus
- Kečupo
- Kumpio
- Mocarelos rutuliukų
- 1 kiaušinio
Gaminimo eiga:
Į dubenį suberkite mieles, supilkite pieną, miltus, cukrų ir gerai išmaišykite plaktuvu.
Uždenkite dubenį rankšluosčiu ir palikite pastovėti 10 minučių.
Supilkite mieles į dubenį, suberkite miltus, aliejų, druską ir maišytuvu užminkykite tešlą.
Uždenkite dubenį su tešla rankšluosčiu.
Palikite 30 minučių šiltoje vietoje, kad pakiltų.
Perkelkite tešlą ant miltais pabarstyto paviršiaus.
Pabarstykite miltais ir iškočiokite kočėlu.
Tešlą perpjaukite per pusę, o tada supjaustykite trikampiais.
Supjaustytą tešlą sudėkite ant kepimo skardos.
Tešlą aptepkite kečupu.
Išdėliokite kumpio griežinėlius.
Ant kumpio uždėkite mocarelos rutuliukų ir susukite tešlą.
Ragelius išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Nedideliame dubenėlyje suplakite kiaušinį ir juo aptepkite ragelius.
Į įkaitintą orkaitę įdėkite kepimo skardą.
Kepkite 25 minutes 200°C temperatūroje.
Iškepus leiskite rageliams atvėsti ir patiekite.
Mėgaukitės!
Vaizdo įrašo medžiaga: