Kai įprasti produktai virsta neįprastu patiekalu. Jums reikės:
Vištienos filė (arba kalakutienos) 0,5 kg
Didelės bulvės 0,65 kg
1 kiaušinis
Miltai 120g
Česnakai 3 skiltelės
aliejus kepimui
Druska, balti malti pipirai
Supjaustykite filė plonais gabaliukais, apvoliokite druskoje ir pipiruose.
Nuskuskite bulves, nuplaukite ir sumalkite arba sutarkuokite; išspauskite ir nusausinkite nuo skysčio.
Sumaišykite bulves su miltais, kiaušiniais, česnaku, druska ir pipirais.
Iš anksto apvoliokite mėsą miltuose.
Paimkite saują bulvių, ant delno padarykite blyną, ant viršaus uždėkite filė, viršų padenkite bulvėmis.
Panardinkite blyną į aliejų įkaitintoje keptuvėje. Kepkite 10 minučių.
Skanaus!