Jums reikės:
- 250 g miltų
- 250 g varškės
- 3 kiaušinių
- 5 šaukštų augalinio aliejaus
- 350 ml pieno
- 4 šaukštų cukraus
- 0,5 šaukštelio sodos (arba 10 gramų kepimo miltelių);
- Žiupsnelio druskos
- Žiupsnelio vanilino
Kaip gaminti?
- Į šiltą pieną įmuškite kiaušinius ir išplakite.
- Suberkite cukrų, druską ir sodą (arba kepimo miltelius). Išmaišykite.
- Sudėkite varškę ir vaniliną. Išmaišykite.
- Suberkite persijotus miltus ir gerai išmaišykite. Supilkite rafinuotą saulėgrąžų aliejų ir vėl išmaišykite. Tešla turi gautis tirštoka.
- Kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.
Skanaus!