Stebuklingas mamos receptas, kaip pagydyti skaudančią gerklę!
Kai buvau mažai, dažnai sirgdavau. Aukšta temperatūra, didelis gerklės skausmas – visi peršalimo simptomai.
Be vaistų niekaip neapsieidavau, o nuo jų dažnai atsirasdavo šalutinis poveikis.
Tiksliai nežinau, kur mano mama perskaitė šį metodą. Tačiau viskas, ko man reikėjo, tebuvo medus koryje.
Būtina paimti gabalėlį korio ir kramtyti kuo ilgiau, ir kuo dažniau. Kaip kramtomąją gumą. Tik likusio vaško negalima nuryti, reikia išspjauti. Jam ne vieta skrandyje. Tačiau jei truputis vis dėlto patenka į vidų, nieko baisaus.
Ir viskas. Dar galima valgyti ir saldų medų.
Tėtis visada parveždavo medaus ir gaudavo korio. O aš su mama pradėjome jį kramtyti ir, oi, stebuklas! Ligos greitai atsitraukė.
Niekada daugiau gyvenime nei aš, nei mama nesirgome angina ar sunkiu gerklės uždegimu. Jei nežinote, iš kur gauti korio, tiks ir kiti bičių produktai.