Ingredientai
- pita ar tortilija – 2 lakštai,
- varškė – 400 g,
- kiaušiniai – 2 vnt.,
- cukrus – 80 g,
- vanilinis cukrus – 10 g,
- mandarinai – 6 vnt.,
- tarkuota mandarino žievelė – 1 šaukštelis.
Aptepimui:
- kiaušinis – 1 vnt.,
- grietinė – 2 šaukštai.
Gaminimo eiga
- Varškę, kiaušinius, vanilę ir įprastą cukrų išplakite trintuvu. Įdėkite mandarino žievelę.
- Pitos lakštą patepkite varškės kremu, ant viršaus paskirstykite mandarino skilteles ir susukite į vyniotinį. Įdarui sumaišykite grietinę su kiaušiniu.
- Vyniotinį dedame į kepimo formą ir užpilame aptepimo mišiniu.
- Kepti 180°C temperatūroje 30 min. Gatavą vyniotinį atvėsinkite ir supjaustykite porcijomis.
Skanaus!