Paruoškite skanią vakarienę iš sprandinės mėsos pagal mūsų pateikiamą paprastą receptą. Pagal šį receptą greitai ir lengvai paruošite puikų patiekalą, o mėsa bus neįtikėtinai minkšta, todėl niekada nepabos gaminti tokius pietus.
Greitas ir paprastas receptas, kaip skaniai paruošti patiekalą iš sprandinės.
Jums reikės:
- 3-4 svogūnų
- 1 kg kiaulienos sprandinės
- Druskos
- Maltų juodųjų pipirų
- 1 svogūno
- 300-400 g pievagrybių
- 2-3 pomidorų
- 200 g kietojo sūrio
Gaminimo eiga:
Iš pradžių supjaustykite svogūną griežinėliais.
Paskleiskite griežinėlius ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
Supjaustykite kiaulieną storais griežinėliais.
Išmuškite kiaulieną virtuviniu plaktuku ir sudėkite ją ant svogūnų.
Mėsą iš abiejų pusių pagardinkite druska ir pipirais.
Aliejumi pateptoje keptuvėje 2-3 minutes pakepinkite kubeliais supjaustytus svogūnus.
Į keptuvę taip pat sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus ir kepkite dar 10 minučių.
Po to gerai mišinį išmaišykite.
Pagardinkite druska ir pipirais.
Skardą su mėsa ir svogūnais dėkite į orkaitę ir kepkite 50 minučių 180°C temperatūroje.
Supjaustykite pomidorus.
Sudėkite į kepimo skardą kartu su grybų mišiniu.
Galiausiai ant viršaus užberkite tarkuoto kietojo sūrio.
Įdėkite kepimo skardą į iki 200°C temperatūros įkaitintą orkaitę 10 minučių.
Po to galėsite patiekti gardžią mėsą ant stalo.
Mėgaukitės puikiu skoniu!