Paruoškite itin skanų grietinėlės pyragą pagal šį paprastą receptą. Šį skanėstą paruošite akimirksniu, ir jums reikės tik kelių ingredientų!
Populiaraus pyrago receptas!
Jums reikės:
- 250 g paprastų miltų
- 2 kiaušinių
- 100 g sviesto
- 1 skardinės saldinto sutirštinto pieno
- 1 pakelio kepimo miltelių
- 2 šaukštų kakavos miltelių
Kremui:
- 300 g riebios grietinės
- Cukraus pudros
Gaminimo eiga:
Visi naudojami ingredientai turi būti kambario temperatūros.
Dubenyje kiaušinius sumaišykite su kondensuotu pienu.
Supilkite ištirpintą sviestą.
Mišinį plakite iki vientisos masės.
Miltus persijokite.
Sumaišykite su kakava ir kepimo milteliais.
Miltus ir kakavą suberkite į skystą masę.
Užmaišykite vientisą tešlą.
Padalykite tešlą į tris dalis.
Kiekvieną dalį kepkite kepimo popieriumi išklotoje skardoje.
Kepkite 180°C temperatūroje apie 10-15 minučių.
Iškepusius biskvitus išimkite iš skardos.
Nupjaukite kraštus ir susmulkinkite juos mikseriu į trupinius.
Paruoškite kremą:
Sumaišykite grietinėlę su cukraus pudra ir plakite, kad gautųsi vientisas, glotnus kremas.
Kaip surinkti tortą:
Tešlos lakštus pertepkite kremu.
Deserto šonus ir viršų taip pat aptepkite kremu.
Apibarstykite trupiniais (galite aplieti šokoladiniu glajumi).
Padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms.
Išimkite iš šaldytuvo ir galėsite patiekti.
Mėgaukitės!