Nuostabus pyragas iš vieno indo, kurį lengva paruošti, o jo karamelinis skonis jus sužavės.
15 minučių, ir visa virtuvė kvepės nuostabiu aromatu.
Puikus receptas, kurį radome jums „YouTube“ kanale.
Jums reikės:
- 2 obuolių
- 30 g sviesto
- 30 g cukraus
- 1 kiaušinio
- 30 g cukraus
- 8 g vanilinio cukraus
- 30 ml aliejaus
- 150 ml baltojo jogurto
- 140 g paprastų miltų
- 8 g kepimo miltelių
Gaminimo eiga:
Nuplaukite obuolius.
Išimkite sėklas ir supjaustykite juos plonais griežinėliais.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą.
Suberkite cukrų ir leiskite jam ištirpti.
Į keptuvę sudėkite obuolių skilteles ir išmaišykite.
Kepkite šiame cukraus mišinyje 10 minučių.
Tai suteiks obuoliams gardų karamelės skonį.
Vėliau paruoškite tešlą.
Dubenyje išplakite kiaušinius su cukrumi.
Įpilkite aliejaus ir išmaišykite.
Į mišinį įsijokite miltus ir kepimo miltelius.
Užminkykite vientisą tešlą.
Į keptuvėje esančius obuolius suberkite cinamoną ir išmaišykite.
Supilkite gautą tešlą ant obuolių.
Išlyginkite visą paviršių, uždenkite dangtį ir palikite kepti.
Kai pakeps, paimkite medinį pagaliuką ir patikrinkite, ar tešla jau iškepusi (jei tešla nelimpa, vadinasi, pyragas iškepęs).
Naudodami lėkštę apverskite.
Palikite kepti uždengę dangčiu dar 5 minutes.
Paruošta, pyragas iškepęs!
Linkime gero skonio!
Vaizdo įrašo medžiaga: