Home Receptai Pats skaniausias užkandis, kuris pats pirmas dingsta nuo stalo!

Pats skaniausias užkandis, kuris pats pirmas dingsta nuo stalo!

0
Pats skaniausias užkandis, kuris pats pirmas dingsta nuo stalo!

Picų mėgėjai, saugokitės! Būtinai išsaugokite šių naminių picų lazdelių receptą iš „YouTube” kanalo, nes jos tikrai labai skanios!

Jums reikės:

  • 200 ml šilto pieno
  • 200 ml šilto vandens
  • 100 ml alyvuogių aliejaus
  • 1 kiaušinio
  • 1 pakelio sausų mielių
  • 1 valgomojo šaukšto cukraus
  • 670 g paprastų miltų
  • 1 šaukštelio druskos

Įdarui:

  • 1 valgomojo šaukšto pomidorų pastos
  • 200 g Čederio sūrio
  • Petražolių
  • 40 g lydyto sviesto
  • 1 kiaušinio trynio

Gaminimo eiga:

Į dubenį supilkite stiklinę pieno, stiklinę šilto vandens ir aliejų.

Tada įmuškite kiaušinį, suberkite cukrų ir mieles.

Gerai išmaišykite.

Galiausiai suberkite visus miltus ir druską.

Užminkykite vientisą tešlą ir sudėkite ją į dubenį.

Uždenkite maistine plėvele.

Palikite pakilti maždaug 40 minučių.

Pakilusią tešlą perkelkite ant stalviršio.

Padalinkite tešlą į dvi maždaug lygias dalis.

Išminkykite ir suformuokite rutuliuką.

Tešlą iškočiokite į stačiakampį.

Kitą tešlos dalį taip pat iškočiokite.

Dabar vieną suvyniotą dalį aptepkite pomidorų pasta, pabarstykite tarkuotu sūriu, kapotomis petražolėmis.

Uždenkite antru tešlos lakštu.

Sulyginkite ir apipjaukite kraštus.

Supjaustykite tešlą vienodo pločio juostelėmis.

Visas lazdeles aptepkite ištirpintu sviestu, tada uždėkite vieną ant kitos.

Suspauskite iešmeliu ir susukite.

Padėkite lazdeles ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos, patepkite kiaušinio plakiniu.

Pašaukite į iki 180°C temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepkite maždaug 20 minučių.

Paruošta!

Linkime gero skonio!

Vaizdo įrašo medžiaga: