Skanus, tačiau paprastas ir stebėtinai greitai paruošiamas pyragas. Receptą radome jums „YouTube“ kanale.
Jums reikės:
- 4 kiaušinių (224 g)
- 3/4 stiklinės cukraus (150 g)
- 1 stiklinės paprastų miltų (160 g)
- 1 pakelio vanilinio cukraus (15 g)
- 1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių (4 g)
- Uogienės (300-350 g)
- 1 pakelio kokosų skonio pudingo miltelių (35 g)
- Grietinėlės 30% (400 – 500 ml)
- Varškės kremo (250 g)
- Apvalių sausainių (150-180 g)
- 7-8 šaukštų cukraus pudros (70-80 g)
- Pusės stiklinės tarkuotų kokoso drožlių (50 g)
- Espreso kavos (100-120 ml)
- 3-4 valgomųjų šaukštų želatinos (24-32 g)
Papildomai::
- Paruoštos kavos
Kepimo skardos:
- išmatavimai 20×30 cm
Gaminimo eiga:
Tešlai skirtus kiaušinius su cukrumi plakite iki putų konsistencijos.
Suberkite pudingo miltelius ir gerai išmaišykite.
Į mišinį palaipsniui įsijokite miltus ir kepimo miltelius.
Užmaišykite vientisą tešlą.
Sudėkite ją į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.
Kepkite 175 laipsnių temperatūroje apie 20-25 minutes.
Kol kepa, paruoškite pirmąjį kremą.
Du valgomuosius šaukštus želatinos ištirpinkite vandenyje.
Išplakite grietinėlę (400 ml) su 3-4 šaukštais cukraus pudros.
Palaipsniui po šaukštą įmaišykite į šią masę varškę ir želatiną.
Įmaišykite kokosų drožles ir gerai išmaišykite.
Ant atvėsusios tešlos užtepkite uogienės.
Po to sluoksniuokite paruoštą kremą.
Ant kremo sudėkite kavoje mirkytus apvalius sausainius.
Viršutinis sluoksnis:
Ištirpinkite želatiną espreso kavoje (100-150 ml).
Išplakite likusią grietinėlę su 4 šaukštais cukraus pudros.
Naudodami konditerinį maišelį, sluoksniuokite kremą ant deserto viršaus.
Patiekite pyragą gerai atšaldytą.
Galite apibarstyti tarkuotu šokoladu.
Linkime gero skonio!
Vaizdo įrašo medžiaga: