Jums reikės:
Kotletams:
- 700 g maltos mėsos
- 1 kiaušinio
- 1 svogūno
- Druskos ir maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
Įdarui:
- 7 kiaušinių
- 80 g sūrio
- Česnako, druskos, maltų juodųjų pipirų ar kitų mėgstamų prieskonių
Kaip gaminti?
Faršą sumaišykite su smulkintu svogūnu, druska ir maltais juodaisiais pipirais.
Įmuškite kiaušinį ir viską gerai išmaišykite.
Išvirkite kiaušinius, perpjaukite pusiau ir išimkite trynius.
Trynius sutrinkite šakute, suberkite prieskonius. Suberkite tarkuotą sūrį ir išmaišykite (galite įdėti ir majonezo).
Į kiaušinių baltymų puseles sudėkite kiaušinių trynių masę ir sujunkite.
Faršą padalinkite į 7 lygias dalis ir į kiekvieną mėsos paplotėlį įdėkite po įdarytą kiaušinį.
Formuokite kotletus, apvoliokite džiūvėsėliuose ir apkepkite augaliniame aliejuje.
Skanaus!